Goes Dronk

De Beren

 

De Beren

Hudsonweg
4462 HJ Goes

0113 744 084
goesrestaurant@beren.nl
Website
Facebook

 

Een restaurant dat op 11 februari 2020 werd geopend op het zogeheten ‘foodcourt’ bij de nieuwe afslag Goes-Zuid (Hudsonweg 29). De Beren hanteert een andere formule dan de overige fastfoodketens op deze locatie. Je kunt er terecht voor een snelle hap, maar er is ook een uitgebreide kaart en bediening aan tafel. De Beren mikt naast individuen en gezinnen op doortocht naar hun (vakantie)bestemming ook op mensen die voor een zakelijke lunch afspreken in het restaurant. Het filiaal in Goes kan ‘s zomers bijna driehonderd gasten tegelijk ontvangen. Beneden is ruimte voor 104 eters, de eerste verdieping telt 90 zitplaatsen en op het terras is nog eens plaats voor 102 gasten. Je kunt hier terecht voor een lunch, borrel of diner!

Geschiedenis

2020
Peter Schaap

Franchisenemer Peter Schaap runde eerder samen met zijn partner Nicolette ruim vier jaar De Beren in Heenvliet. Goes is de 43ste vestiging van De Beren in Nederland.

Foto's


Verhalen

Bijzonderheden

De keten is in 1984 begonnen met Bruintje Beer in Rotterdam. In de jaren daarna openden meer filialen, vooral in binnensteden. Nederland telt nu ruim veertig vestigingen. Behalve in Goes, worden binnenkort in zeven andere steden ook nieuwe zaken geopend. Voor wie al een tijdje niet in één van de restaurants heeft gegeten, zal de zaak in Goes even wennen zijn. Het ‘bruin-café’-concept is verruild voor een moderne ‘look and feel’ met veel licht en groen, ook is de kaart onder handen genomen. Woordvoerder Mens: ,,Dat is bijna niet met elkaar te vergelijken, maar wees gerust: onze saté en spareribs zijn gewoon gebleven.” Kort na de opening werd De Beren geconfronteerd met gedwongen sluiting ten gevolge van het coronavirus. Hier speelde men op in met een afhaalservice.

Adres

Hudsonweg 29, 4462 HJ Goes

Externe links

Bronnen