Goes Dronk

Hector

 
 

Een restaurant dat eind maart 2018 werd geopend aan de Grote Kade te Goes - Eerder zaten o.m. De Blaauwe Steen en Club Devo in ditzelfde pand, dat momenteel eigendom is van vastgoedbedrijf Bibitor. In de laatste periode voor opening van Hector was het pand na een periode van leegstand enkele maanden in gebruik als Pop-up De Blaauwe Steen. In juni 2022 vestigt Meneer Nilsson zich op deze locatie.

Geschiedenis

2018
Maxim Leenpoel en Lorette Helbers

Maxim werkte eerder voor proeverij Seafarm in Kamperland. Stoer en ruig is de uitstraling van dit restaurant dat een 100-tal zitplaatsen heeft, met een open keuken met daarbij het nodige vuur, hele vissen, grote stukken vlees en hele groenten. Naast de vestiging in Goes werd door deze uitbaters in 2019 ook in Zierikzee een restaurant met de naam Hector geopend, na overname van hotel-grand café De Wildeman. Ook dit pand is in bezit van Bibitor. Begin 2020 zullen Maxim en Lorette een eigen zaak beginnen, restaurant FINE Veere in Veere.

2020
Laura Vuik en Rien Houmes

Laura en Rien nemen de exploitatie van Hector in 2020 over en openen hun deuren op 24 januari. In Juni 2022 opent Meneer Nilsson op deze locatie.

Foto's


Verhalen

Bijzonderheden

Adres

Grote Kade 34, 4461 BE Goes

Externe links

Bronnen